Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders is een jarenlange klant van ons, en wij zijn trots dat wij het nieuwe kantoorpand mochten inrichten en de levering van het printerpark op ons konden nemen.

“Er is daadwerkelijk naar onze wensen geluisterd”

Karel Koolen: “We hebben meer dan tien jaar ervaring met de diensten van Wout Monseurs. In 2006 betraden we een nieuw kantoorpand waarbij Wout Monseurs de gehele inrichting heeft verzorgd. Dit is de start geweest van een jarenlange samenwerking door onder andere de levering van alle kantoorartikelen en de advisering bij de keuze van nieuwe multifunctionals, waarbij zij daadwerkelijk naar onze wensen hebben geluisterd. Deze multifunctionals zijn in alle vestigingen, Breda, Utrecht en Sittard, door Wout Monseurs geleverd.

Wie zijn Rosmalen Gerechtsdeurwaarders?

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders B.V. is in 1971 opgericht en is uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Naast een vestiging in Breda is er een vestiging in Utrecht en één in Sittard. De drie vestigingen vallen onder de Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep en bestieren gezamenlijk het gehele land. Rosmalen Gerechtsdeurwaarders werkt in dienst van één partij, waarbij altijd in het belang van twee partijen wordt gehandeld, namelijk opdrachtgever én debiteur: ieder zijn deel, ieder zijn recht, ieder zijn kans.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!