Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

SBC Zuylen

SBC Zuylen is een uitvaartverzorger, en dat vraagt een iets andere benadering. Gelukkig heeft zij vertrouwen in ons, en wij zijn dan ook trots dat wij de factuurverwerking bij Zuylen mogen verzorgen!

“Top!”

Arthur Corbet, financieel manager SBC Zuylen: “De uitvaartbranche is een bijzondere bedrijfstak. We helpen mensen die te maken hebben met het verlies van een dierbare. Nabestaanden zijn vaak heel kwetsbaar en wij doen er dan ook alles aan om hen op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Niets is te gek en onze dienstverlening is van hoog niveau. Daar komt bij dat wij maar één kans de krijgen om de uitvaart goed te doen. En dat is cruciaal!”

“Bij de selectie van leveranciers letten wij er dan ook nadrukkelijk op dat ze onze dienstverlening “begrijpen” en dat ze afspraken nakomen. Als dit klopt, dan is er een basis om relaties voor langere tijd aan te gaan. Wout Monseurs is zo’n leverancier. Zij begrijpen dat, om onze dienstverlening gesmeerd te laten verlopen, juist de achterliggende processen goed geolied moeten draaien.”

Waarom Wout Monseurs?

“Mooi voorbeeld is de selectie en implementatie van onze digitalisering van de inkomende factuurstroom geweest. Tot dat moment gingen de facturen via postvakken, over bureaus, enz. door het hele bedrijf heen. Via Wout Monseurs kwamen we in aanraking met Elvy. Een standaardoplossing die deze werkwijze op wonderbaarlijk eenvoudige wijze oploste. Niet duur en de implementatie was in een paar weken gerealiseerd. Top!”

Wie is SBC Zuylen?

In de regionale uitvaartbranche is Zuylen met recht een instituut. De naam doet velen meteen denken aan de historische begraafplaats (sinds 1826) en het crematorium aan de westrand van Breda. Maar Zuylen verzorgt zelf ook al vele jaren uitvaarten. Sterker nog: Als enige uitvaartverzorger in West-Brabant heeft zij alle faciliteiten onder één dak: van mortuarium en opbaarkamers tot diverse aula’s, crematorium en begraafpark. En verzekerd of niet, bij Zuylen ben je van harte welkom. Daarom is Zuylen dé uitvaartverzorger van West-Brabant.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!