Scylla

Scylla is een klant waar wij al een enorme tijd mee samenwerken, en een zeer goede verhouding mee hebben. Wij zijn heel erg trots op onze samenwerking!

“Door de intensieve samenwerking is een vertrouwensband ontstaan.”

Sandra de Cort, Marketing & Communication Scylla: “Wij werken al een behoorlijk aantal jaar samen met Wout Monseurs, ruim 45 jaar! Vanaf het allereerste passagiersschip in 1973, de MS SCYLLA, is er al door Dhr. Reitsma contact gezocht met Dhr. Monseurs om een kopieermachine te leveren. Sinds die tijd, zo’n 26 schepen verder, zijn er op elk nieuwbouwschip verschillende printers en faxapparaten geleverd. En dit aantal houdt niet op met zo’n 2,5 nieuwbouwschip per jaar dat wordt gebouwd.”

scylla

“Van schaar tot printer en van plakband tot inkt cartridge, niet alleen nemen we printers en faxapparaten af, maar ook alle kantoorartikelen voor aan boord van de schepen worden geleverd door Wout Monseurs. Never change a winning team, toch? Wij zijn erg tevreden over deze prettige en langdurige samenwerking.”

Waarom Wout Monseurs?

“Gezien deze langdurige samenwerking, de groei van ons scheepsaantal en de Europese locaties waar onze schepen op varen hebben we zo’n 5 jaar geleden het verzoek ingediend om door heel Europa een service netwerk op te zetten. Zodoende heeft Wout Monseurs ‘Europa onderhoud en storing service’ ingeregeld. Dit houdt in dat als een machine aan boord een storing meldt, dit wordt doorgegeven aan Wout Monseurs. Als het schip in de buurt van Nederland ligt, zal hun Technische Dienst het probleem oplossen, is het schip ergens verder weg in Europa dan regelen zij kosteloos een lokale monteur om het probleem te verhelpen. Dit is voor ons een flinke helpende hand waarin onze eigen Technische Dienst weer een hoop tijd wint en andere belangrijke zaken aan boord van de verschillende schepen kan oplossen. Dit geeft ook aan dat door de intensieve samenwerking een goede vertrouwensband is ontstaan. Wij hopen onze aangename samenwerking nogmaals zo’n 45 jaar voort te kunnen zetten!”

Wie is Scylla?

Scylla vaart al meer dan 40 jaar tienduizenden passagiers rond Europa. Zij maakt hiervoor gebruik van haar eigen luxueuze maar toch ook informele schepen en natuurlijk haar vriendelijke bemanning. Momenteel beschikt zij over 33 schepen, en dit aantal blijft maar groeien!

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!