TBV Wonen

Hoewel TBV Wonen nog geen ervaring met ons had in de printing business, waren zij al wel een tevreden klant van onze andere twee segmenten: kantoormeubelen en kantoorartikelen. Wij nodigden ze dan ook graag uit in onze showroom om een paar opties voor machines te laten zien.

“De servicedienst is snel en adequaat”

Joris van de Pol, applicatiebeheerder TBV Wonen: “In 2014 zijn we een vervangingstraject gestart voor onze afdrukapparatuur. De toenmalige apparatuur was in huurvorm geplaatst en dat contract expireerde eind 2014. In de zomer zijn een vijftal leveranciers benaderd, waarbij Wout Monseurs voor ons op printing gebied nieuw was. Vanuit de levering van werkplekken en overige supplies waren zij geen onbekende voor ons.”

“Het eerste kennismakingsgesprek verliep zeer positief waarna een pakket van wensen en eisen vanuit TBV Wonen is neergelegd. De beantwoording hiervan met het opstellen van de bijbehorende offerte verliep snel én duidelijk. De levering en plaatsing van de nieuwe apparatuur is prima en snel verlopen. Inmiddels staan de Canon machines al twee jaar naar volle tevredenheid in de organisatie! Natuurlijk komt er af en toe een storing voor, maar deze worden door de servicedienst snel en adequaat verholpen.”

Waarom Wout Monseurs?

“Een bezoek aan de showroom waar de geoffreerde Canon machines in de praktijk beoordeeld konden worden gaf enerzijds een goed beeld van de mogelijkheden van de apparatuur, maar anderzijds ook hoe een en ander in de praktijk bij Wout Monseurs georganiseerd is. Dit gaf een zeer positief beeld! De keuze is uiteindelijk op Wout Monseurs gevallen omdat zij het beste voorstel voor onze organisatie hadden. Belangrijk is natuurlijk de prijs, maar ook flexibiliteit, meedenken en service hebben een belangrijke rol gespeeld.”

Wie is TBV Wonen?

TBV Wonen is een huisvestingorganisatie in Tilburg en heel Noord-Brabant, gericht op mensen die daar wat hulp mee kunnen gebruiken. Daar slagen ze in ieder geval in, want in de Aedes benchmark hebben ze in 2014 en 2015 respectievelijk een AA en een AB score behaald in beheerlasten en kwaliteit. Ze zijn trots op hun samenwerking met andere maatschappelijke instellingen op het gebied van wonen, zorg, welzijn en onderwijs, en terecht!

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!