Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

TES Installatietechniek

TES Installatietechniek had al een printerpark, maar wilde weten of zij het gebruiksgemak en de toegankelijkheid verder konden optimaliseren. Daar was zij natuurlijk voor aan het juiste adres bij Wout Monseurs. Aan het einde van de rit hebben wij een printerpark opgeleverd dat de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd de afdrukkosten minimaliseert. Naast het printerpark hebben wij ook de kantoorruimtes ingericht, bekijk hiervoor onze projecten!

“Wij hebben al jarenlang goede ervaring met Wout Monseurs”

Bas Damen, Manager Ontwerp & Techniek bij TES: “Wij zijn continu bezig onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en ons bedrijf verder te professionaliseren. In onze zoektocht naar verbeteringen in ons omvangrijke printerpark hebben we met advies van Wout Monseurs het aantal printers met meer dan 50% kunnen reduceren. Tevens werd het gebruiksgemak verhoogd en hebben we de afdrukkosten kunnen verlagen. Gebruiksgemak en de systeembeschikbaarheid waren voor ons de belangrijkste redenen om voor het huidige printerpark te kiezen. Dit vereenvoudigt onze primaire processen, waardoor onze medewerkers productiever zijn. Dat daarmee de afdrukkosten ook nog eens lager werden maakte de keuze voor deze oplossing voor onze directie heel eenvoudig.”

Waarom Wout Monseurs?

Remco Musters, ICT Beheerder bij TES: “Vanuit onze vestiging in Prinsenbeek hebben we al jarenlang goede ervaring met zowel de firma Wout Monseurs als de multifunctionals van Canon. Toen het contract voor onze vestiging in Prinsenbeek afliep en de afdrukapparatuur op onze vestiging in Tilburg aan vervanging toe was zijn we dan ook met Wout Monseurs om de tafel gegaan om tot een nieuw voorstel te komen. We hebben ervoor gekozen om de diverse standalone printers te laten vervallen. Hiervoor in de plaats kwamen enkele multifunctionals. Deze zijn eenvoudig te beheren en voor de eindgebruikers eenvoudig in gebruik. In het onderhoudscontract is tevens afgesproken dat Wout Monseurs via een ‘monitoring tool’ de status van de toners uitleest. Dit zorgt ervoor dat we tijdig nieuwe toners ontvangen zonder dat we hier zelf omkijken naar hebben. En als er onverhoopt toch ergens een storing optreedt is één telefoontje genoeg om een technicus van Wout Monseurs ter plaatse te krijgen om het probleem verhelpen.”

Wie is TES Installatietechniek?

TES Installatietechniek is een middelgrote elektrotechnisch installateur met vestigingen in Prinsenbeek en Tilburg. Met ruim 150 betrokken medewerkers wordt gewerkt aan het ontwerpen en realiseren van alle voorkomende elektrotechnische installaties en het implementeren van de nieuwste technieken. Met een jarenlange ervaring in de grootste gebouwcomplexen en een eigen opleidingscentrum worden er innovatieve maatwerkoplossingen gerealiseerd.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!