Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Traverse

Omdat wij al jarenlang een fijne samenwerking hadden met Traverse, vroeg zij of wij ook haar printerpark onder handen wilden nemen. Die kans hebben wij natuurlijk met beide handen aangepakt, en we zijn allebei zeer tevreden met het resultaat.

“Wout Monseurs voegt daad bij het woord!”

André Eichelsheim, teammanager ondersteunende diensten bij SMO-Traverse: “Omdat er bij SMO-Traverse behoefte was aan een beveiligd printerpark is er gekozen voor een pasjes-systeem. Dit stelt ons in staat om persoonlijke printopdrachten die zijn gekoppeld aan een persoonlijke account op follow me basis uit te printen. Daarnaast is Monseurs via een handige tool in staat te monitoren wanneer de toners moeten worden vervangen. Als deze bijna leeg zijn krijgen we op diverse locaties nieuwe toners geleverd. Altijd op tijd!”

Waarom Wout Monseurs?

“Het adviseren bij en het leveren van kantoormeubelen en artikelen is de start geweest van een jarenlange geslaagde samenwerking. Vanwege dit feit heeft SMO-Traverse in juni 2016 de samenwerking uitgebreid met het printeraanbod van Monseurs. Zij voegen de daad bij het woord! Bij SMO-Traverse zijn we erg tevreden met de dienstverlening en nazorg van Wout Monseurs en daarom bevelen we hen ook van harte aan!”

Wie is SMO-Traverse?

Stichting Maatschappelijke Opvang Traverse opereert in Midden-Brabant. Volgens haar houdt de perfecte zorg in dat ieder mens mogelijkheden heeft. Persoonlijke ontwikkeling, je kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op krijgen, Traverse biedt er hulpverlening voor. Naast de opvang van ‘bed, bad en brood’ richt zij zich ook in het bijzonder op de rehabilitatie van de cliënt.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!