Reiniging bureaustoelen en werkplekken

Micro-bacteriologische reiniging bureaustoelen

Wist u dat er na verloop van tijd honderdduizenden huisstofmijten en ziektekiemen zitten in de bekleding van uw bureaustoel? Daarom adviseren wij u om minimaal elke drie jaar uw bureaustoelen te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf, ter voorkoming van irritaties aan de luchtwegen en opspelende allergieën. Bovendien zien de stoelen, tot tevredenheid van uw werknemers, er weer als nieuw uit.

De reiniging van huidige bureaustoelen is niet alleen vanuit hygiënisch opzicht een voordeel, het is tevens een mooi alternatief om het kantoor weer een frisse uitstraling te geven als er geen budget is voor nieuwe bureaustoelen. Daarnaast is het uiteraard ook milieubewust aangezien de stoelen zo een tweede leven krijgen.

Reiniging Interstuhl Bureaustoelen

Interstuhl bureaustoelen schoonmaakservice

Onze leverancier Interstuhl biedt deze reinigingsdienst bij een minimale afname van 25 bureaustoelen. Uw bureaustoelen worden op locatie tijdens werkuren of in de avond gereinigd. Met een diepreinigingsmachine wordt er reinigingsvloeistof onder hoge druk de stof ingespoten en na de werking wordt de vloeistof er weer onder hoge druk uitgezogen. Na drie uur is de stoel droog en gebruiksklaar.

Clean office

Werkplekken reiniging

Hygiëne op de werkvloer is een hot item. Naast bureaustoelen zijn ook werkplekken een verzamelplaats van bacteriën. Op een toetsenbord zitten gemiddeld zelfs 400 keer zoveel bacteriën als op een toiletbril. En wat te denken van telefoons en computermuizen…

Een slechte hygiëne kan zorgen voor huidirritaties en de verspreiding van virussen. Ingehuurde schoonmaakbedrijven slaan bij de werkplekken reiniging het reinigen van hardware vaak over, omdat ze geen defecten in apparatuur willen veroorzaken. Hardware reiniging dient dan ook door specialisten te worden gedaan die tevens gebruik maken van professionele middelen.

Wout Monseurs verzorgt ook de reiniging van uw werkplekken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.