Welke bureaustoel bij rugklachten?

Voor iedereen met rugklachten is het extra belangrijk om een goede bureaustoel uit te kiezen! Ergonomische bureaustoelen kunnen rugklachten voorkomen én verhelpen. De stoel waarop u zit is namelijk grotendeels bepalend voor uw houding. En die houding is ontzettend belangrijk voor uw gezondheid.

Ergonomische bureaustoelen: voorkom lichamelijke klachten

Mensen met rugklachten kunnen het best kiezen voor een ergonomische bureaustoel. Dat klinkt misschien niet zo glamoureus. Maar gelukkig zijn ergonomische stoelen er ook in allerlei vormen, modellen en kleuren. Ze doen zeker niet onder voor andere design stoelen!

Rug- en nekklachten kom uw productiviteit als uw gezondheid niet ten goede. Doordat u de ergonomische bureaustoel helemaal naar wens kunt instellen neemt u gemakkelijker een gezonde houding aan. Luxere modellen bewegen zelfs mee met uw lichaam, zodat u ondersteuning ervaart in iedere zithouding. Dat voorkomt lichamelijke klachten!

Gispen en Interstuhl stoelen

Hieronder vindt u twee ergonomische bureaustoelen van Gispen en Interstuhl.

Gispen Zinn Smart

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Gispen Zinn Smart Black? Een ergonomisch, stijlvol en vooral comfortabel model bureaustoel. De Zinn Smart heeft een comfortabele, flexibele rug met netbespanning en verstelbare armsteunen voor goede ondersteuning.

Gispen Zinn Smart Black

Gispen Zinn Smart Black

Interstuhl AirPad

Of wat dacht u van de Interstuhl AirPad? Deze bureaustoel doet zijn naam eer aan. De AirPad heeft een unieke membraan rugleuning wat lucht laat circuleren, zodat de lichaamstemperatuur comfortabel blijft, zonder dat warmte zich ophoopt. Met armleggers voor extra comfort en ondersteuning.

Interstuhl AirPad

Interstuhl AirPad