Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Zakelijk printen: top 3 beste single function printers

Een zakelijke printer nodig zonder luxe en ingewikkelde functies? Dat kan. Printers hebben allerlei functies tegenwoordig. U kunt ermee scannen, kopiëren, speciaal printen voor foto’s en zelfs draadloos bestanden overzetten. Maar niet iedereen heeft deze functies nodig. Een single function printer is daarom een perfecte optie. Hier kunt u simpelweg mee printen. Binnen het ruime assortiment is het moeilijk om een keuze te maken. Daarom hebben wij een top 3 van onze beste single function printers opgesteld. 

1. HP LJ E50145dn monochroom printer

De HP LaserJet E50145dn is een compacte, snelle en zeer betrouwbare zwart-wit printer. Hij staat altijd en overal voor u klaar. De printer heeft een energiebesparende modus, zodat deze ook voldoet aan uw duurzame wensen. Met een printsnelheid van 43 pagina’s per minuut is dit een echt werkpaard voor op het kantoor!

De HP LJ E50145dn is voorzien van twee papierlades. In totaal kunt u hier tot 650 vellen papier in kwijt. Zo kunt u lange tijd vooruit zonder de voorraad voortdurend aan te vullen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de beveiliging. De HP LaserJet E50145dn controleert alle uitgaande netwerkverbindingen, eigen codes en updates. 

Zakelijk printen

Belangrijkste kenmerken:

 • De eerste print ligt binnen 5,4 seconden voor u klaar
 • Automatische dubbelzijdige prints
 • Print tot wel 43 pagina’s per minuut
 • Ruime lades voor 650 vellen papier
 • Beschikt over een lcd-kleuren touchscreen

2. HP CLJ E45028 kleurenprinter

De HP Color LaserJet Managed E45028 is een compacte kleurenprinter met hoge kwaliteit afdrukken. De printer is ontworpen om snel kwalitatieve prints af te drukken in zowel kleur als zwart wit. Met een snelheid van 27 prints per minuut is dit een must-have voor op uw kantoor. De installatie is gemakkelijk en het apparaatbeheer is gebruiksvriendelijk. Hiermee ligt de efficiëntie op uw kantoor een stuk hoger. 

De printer is verder voorzien van een goede beveiliging. De dynamische beveiliging zorgt voor automatische updates. Zo bent u voorzien van de laatste beveiligingssoftware. De printerlades hebben een totale capaciteit voor 300 vellen papier. 

Kenmerken van zakelijk printen

Belangrijkste kenmerken

 • Hoge kwaliteit kleuren prints
 • Ruime lades voor 300 vellen papier
 • Print tot wel 27 prints per minuut
 • Beschikt over een lcd-kleuren touchscreen

3. HP CLJ E65160dn kleurenprinter

De HP CLJ E65160dn kleurenprinter is een snelle kleurenprinter met hoge kwaliteit afdrukken. Deze printer zit in het hogere segment en dit heeft een goede reden. Zo print deze HP LaserJet tot wel 56 prints per minuut in kleur en hoge kwaliteit. Dit is ideaal voor als u snel gedetailleerde en kwalitatieve prints nodig hebt op kantoor. 

De printer is voorzien van een sterk beveiligingssysteem dat u beschermt tegen hackers. Daarnaast verbruikt de HP CLJ E65160dn weinig stroom en is deze voorzien van lades met een capaciteit van 650 vellen papier.

  Zakelijk printen

Belangrijkste kenmerken:

 • Hoge kwaliteit kleuren prints
 • Ruime lades voor 650 vellen papier
 • Print tot wel 56 prints per minuut in kleur
 • Beschikt over een lcd-kleuren touchscreen

Meer informatie nodig?

Bent u op zoek naar een single function printer, maar heeft u toch nog gerelateerde vragen? Wout Monseurs is al jaren specialist op het gebied van kantooroplossingen. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!