Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Hygiëne op kantoor

Hygiene op kantoor

Hygiënische kantoormaterialen

Hygiëne heeft een grote invloed op het welzijn van u en uw medewerkers. Hoewel je het niet gelijk zou zeggen, kunnen meubelen een broedplaats van ziektekiemen en schadelijke bacteriën zijn. Om hier in de toekomst beter beschermd tegen te zijn, kunnen wij allerlei materialen toepassen die al jarenlang in de zorgsector zijn beproefd. Deze materialen zijn ook geschikt om met desinfecterende middelen te reinigen.

Kuschmed® Hygienic-Line

Een collectie die wij veelal aanbevelen bij de vraag naar kantoormeubilair van hygiënisch verantwoorde materialen is de Kuschmed® Hygienic-Line. De producten uit deze lijn zijn medisch goedgekeurd en hebben de volgende voordelige kenmerken op het gebied van hygiëne:

  • Stoffen op basis van nano-gecoate vezels die poriënvrij zijn en vuil- en waterafstotende eigenschappen hebben.
  • Niet-poreuze kunststoffen
  • Volledig afgedichte houten oppervlakken, zodat hier geen vuil in kan achterblijven.
  • Metalen frames met een chromen afwerking of een zilverhoudende antibacteriële poedercoating; de zilverionen breken de celwanden van de bacteriën af en remmen de groei.
  • Stoelen hebben uitneembare zittingen, zodat er tussen de naden goed gereinigd kan worden.

Verbeter de hygiëne: reiniging werkplek en bureaustoelen

Veel kantoren maken meerdere jaren gebruik van dezelfde bureaustoelen en werkplekken. Een doekje met sopwater erover heen halen, is dan niet voldoende voor een adequate reiniging. Schadelijke bacteriën en ziektekiemen worden dan namelijk niet verwijderd en dit resulteert in een slechte hygiëne. Wilt u uw huidige kantoorinterieur grondig laten reinigen? Dan kunt u ook bij ons terecht: wij zorgen ervoor dat uw bureaustoelen en werkplekken grondig gereinigd worden, zodat bacteriën en ziektekiemen geen kans maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw kantoor.

Bekijk hieronder een selectie uit de Kuschmed® Hygienic-Line: