Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Kantoormeubelen inspiratie: voor elke benodigdheid wat wils!

Op zoek naar passende kantoormeubelen voor uw werkomgeving? Van praktische oplossingen en comfortabele ergonomische kantoormeubelen tot inspirerend loungemeubilair en unieke accessoires; er is volop ruimte om de ideale kantoorinrichting te creëren. Voor iedere functie en ruimte is bijpassend meubilair te vinden. Tijd voor inspiratie!

Werken met ergonomische kantoormeubelen

Op het werk brengen u en uw collega’s / medewerkers waarschijnlijk vele uren van de dag zittend door. Uw zithouding heeft een sterke invloed op zowel uw gezondheid als uw productiviteit. Het is daarom ontzettend belangrijk om een bureaustoel te vinden die optimaal bij u past. Tegenwoordig kunt u gelukkig kiezen uit een ruim aanbod aan ergonomische kantoormeubelen en accessoires. Neem de Gispen Zinn Smart. Hoewel deze oogt als een ‘reguliere’ bureaustoel, biedt deze diverse verstelmogelijkheden waarmee u de stoel volledig naar wens aanpast. Een flinke stap verder gaat u met de Interstuhl Airpad bureaustoel. Deze heeft een uniek body-float mechanisme, waarmee een dynamische zitervaring gecreëerd wordt. De stoel beweegt op natuurlijke wijze met u mee en biedt zo voor elke houding de optimale ondersteuning.

Interstuhl AirPad

Voor korte overleggen of de momenten waarop u even aan wilt schuiven bij een collega biedt de Interstuhl UP een unieke ervaring. Deze bijzondere kruk is een echte eyecatcher en laat uw rug- en buikspieren echt werken tijdens het zitten. Dit komt door de voet van de kruk, die een bolling heeft. De Interstuhl UP is daarnaast ontzettend licht en eenvoudig op te tillen en verplaatsen. Ideaal om als een dynamische zitplek te benutten!

Interstuhl Up

Wilt u het zitten vaker afwisselen en is af en toe opstaan voor een koffiebreak niet meer voldoende? Dan kan het lonen om een ergonomisch bureau te overwegen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zit-sta bureau, die eenvoudig in te stellen is op de gewenste hoogte. Zo wisselt u periodes van zitten gemakkelijk af met staand werken. En wanneer u toch overwegend zittend werkt is het ergonomische bureau op de perfecte hoogte in te stellen, waarmee u uw zithouding bevordert. De juiste zithoogte aan uw bureau kan een wereld van verschil maken voor uw fysieke gesteldheid en productiviteit.

Opbergen / organiseren

Om de werkplekken geordend te houden is goede opbergruimte essentieel. Veel kantoren werken tegenwoordig met een clean desk policy, wat inhoudt dat de bureaus van medewerkers zo opgeruimd mogelijk blijven. Overbodige spullen worden netjes opgeborgen in ladekasten onder de bureaus of collectief opgeborgen in nette kantoorkasten.

Er zijn mooie kantoorkasten beschikbaar die zelfs de akoestiek van de ruimte verbeteren. Zo vervult de kantoorkast meerdere functies en is het meer dan puur een opbergvoorziening.

Schaffenburg Claudius Schuifdeurkast Kantoorinrichting

Ook zijn er mooie modulaire kastensystemen verkrijgbaar, waar diverse opstellingen mee te creëren zijn. Zo kunt u voor meer dynamiek in de werkomgeving zorgen en kan op basis van behoefte eenvoudig uitgebreid worden.

Wini Winea Matrix Kasten

Loungen & lunchen

Waar hard gewerkt wordt is de nodige ontspanning tussendoor ook zeker welkom. Een aangename loungeruimte of een sfeervolle kantine inrichting kan dan echt het verschil maken voor de de medewerkers. Voor deze ruimtes is bovendien volop ruimte voor creativiteit. De loungeruimte of kantine mag echt een eigen uitstraling krijgen. Vlotte kleuren, leuke patronen en unieke accessoires geven de ruimte een eigen karakter en bieden zo prettige afwisseling op de werkruimtes.

Heeft u hulp nodig bij het creëren van een inspirerende werkomgeving of het inrichten van uw kantoorruimtes? Wout Monseurs is een deskundige projectinrichter met jarenlange ervaring. We bieden u graag advies en kunnen een voorstel op maat voor u opstellen. Meer weten? Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.