Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Vergadermeubilair: vergaderen in stijl!

Met design vergadermeubilair kunnen u en uw collega’s u vergaderen in stijl! Nooit meer een externe vergaderlocatie regelen. Creëer zelf een stijlvolle vergaderruimte met luxe vergaderstoelen en een fraaie vergadertafel.

Vergaderruimte inrichten

Let er bij het inrichten van de vergaderruimte op dat deze ruimte vaak niet enkel wordt gebruikt voor vergaderen. De plek kan ook worden gebruikt als tijdelijk kantoor of als ontvangstruimte.

Comfortabele vergaderstoelen

Er zijn verschillende merken die zeer elegante vergaderstoelen aanbieden, zoals de Gispen Zinn Vergaderstoel. Een comfortabele stoel met of zonder armleggers die u gemakkelijk kunt stapelen.

Wilt u iets fleurigers? Ga dan voor de Deberenn Sumo. Onder andere verkrijgbaar in oranje en fuchsia roze. Op zoek naar een moderne én comfortabele stoel? Dan is de Montis Back Me Up iets voor u.

Montis Back Me Up

Montis Back Me Up

Vergadertafel kiezen

Er zijn diverse vormen vergadertafels die ieder een eigen sfeer uit kunnen stralen. Kiest u voor een rechthoekige of tonvormige tafel waarbij de ‘leider’ aan het hoofd zit? Of kiest u liever voor een ronde of vierkante vergadertafel om gelijkheid uit te stralen? Er is genoeg keuze.

Liever geen saaie rechthoekige tafel? Wat dacht u van de Kusch+Co San_Siro?

Kusch+Co San_Siro

Kusch+Co San_Siro

Zit-sta vergadertafels

In kantoorruimtes zijn ze al veel te zien: zit-sta bureaus. Ook voor vergaderruimtes zijn speciale zit-sta oplossingen. Staand vergaderen, blijkt uit onderzoek, zorgt ervoor dat u 30% minder tijd met vergaderen kwijt bent.

Vergaderruimte inrichten: accessoires

De tafel en stoelen bepalen de uitstraling van uw vergaderruimte. Natuurlijk kleedt u de ruimte verder aan met leuke accessoires, planten en kunst aan de muur.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw vergaderruimte? Neem contact op met Wout Monseurs of bezoek onze showroom in Breda.