Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Sprangers Bouwbedrijf

Sprangers Bouwbedrijf had een aantal voorwaarden die zij stelde aan een goed machinepark. Omdat Sprangers actief is op een aantal diverse externe locaties wilde zij daar ook de mogelijkheid hebben om te scannen, printen en kopieren. Daarnaast beschikt zij niet over één kantoor, maar vijf kantoren, die alle voorzien moesten worden van multifunctionals. Leveringstijden waren ook van belang. Voor ons van Wout Monseurs was dit alles natuurlijk geen enkel probleem, en wij gaan graag net dat stapje verder om onze klanten tevreden te stellen en te houden.

“Wout Monseurs is een flexibele en zeer ervaren partij”

Frank Tullemans, ICT beheerder Sprangers: “In aanloop naar het kiezen van een nieuw machinepark, werd door ons in eerste instantie gekozen voor een beperkt aantal merken, waaronder Canon. Daarna werden partijen gezocht die deze merken konden leveren. Wout Monseurs was er daar een van. Deze firma was voor Sprangers geen onbekende, daar we hier al zaken mee deden op andere gebieden. Nadat het offertetraject was gelopen en Wout Monseurs er als ‘beste koop’ uitkwam, werden de details besproken en nader uitgewerkt. We kozen dus opnieuw voor Wout Monseurs.”

Referenties Sprangers

“In het kort kwam het erop neer dat nagenoeg alles wat wij bedacht hadden te willen hebben en doen, mogelijk was. Levering op afgesproken tijden, op verschillende dagen binnen één week. Hulp bij het installeren van deze nieuwe multifunctionals werd uiteraard ook geboden. Naast een vijftal kantoren, moesten er ook diverse bouwlocaties worden voorzien van een nieuwe machine. Ook hier ging de levering en plaatsing zoals wij het graag wilden hebben. Er werd voor gezorgd dat de collega’s “buiten kantoor” snel weer konden printen, kopiëren en scannen, hetgeen als zeer prettig werd ervaren.”

Waarom Wout Monseurs?

“Waarom hebben wij voor Wout Monseurs gekozen? Monseurs was al een bekende en lokale partij, wat voordelen biedt als een snelle (re)actie gewenst is. Ook is het een flexibele en zeer ervaren partij, met korte lijntjes naar de uitvoerenden, en een partij die landelijk dekkend kan opereren. Daarbij worden mondelinge afspraken nagekomen door Wout Monseurs, en desgewenst achteraf vastgelegd. Al met al zijn we zeer tevreden over onze samenwerking en –niet geheel onbelangrijk- over de geleverde apparaten.Wij, Sprangers Bouwbedrijf BV, en ik in het bijzonder, kijken met tevredenheid terug op een geslaagd project ‘nieuwe multifunctionals’. Dank aan allen die hieraan hun bijdrage hebben geleverd.”

Wie is Sprangers Bouwbedrijf?

Sprangers Bouwbedrijf is een grote speler in nieuwbouw- verbouw- onderhoud- en renovatieprojecten met meer dan 200 jaar ervaring en vestigingen in Breda, Terneuzen, Amsterdam en Delft. Zowel in utiliteitsbouw als in woningbouw is deze dynamische onderneming thuis, en groeit het nog steeds in omvang en expertise.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!